DE WERELD VAN VOEDSELTRANSPORT

EXCURSIE

Steeds meer mensen wonen in de stad of een stedelijke omgeving. Ons eten wordt dus niet altijd naast de deur geproduceerd. Maar bijna zonder dat je het doorhebt worden er wel honderden maaltijden verkocht in restaurants, hotels, cafés en andere gelegenheden in de stad. Hoe komt al dat verse eten daar?

Bidfood (voorheen Deli XL) is actief in de professionele foodwereld: van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Hoe werkt de totale logistiek achter dit enorme bedrijf? Hoe bereiden zij zich voor op ons toekomstig voedselsysteem? Op welke trends en ontwikkelingen spelen ze in? Duik de magazijnen in en zie de ingenieuze wereld van de logistiek en transport van voedsel.

Deze excursie is niet geschikt voor kinderen.

Let op: De tijd en locatie hieronder zijn de vertrektijd en locatie van de bus. Met deze bus word je heen en weer gebracht naar de locatie van bestemming. Zorg dat je ±10 minuten voor vertrek aanwezig bent bij de opstapplaats van de bus op het terrein. Op de aangegeven eindtijd van de excursie ben je weer terug bij de Mauritskazerne.

TIJDSTIP

Ronde 1: 11.00-13.00
Ronde 2: 13.00 -15.00
Ronde 3: 15.00-17.00

ADRES

Opstapplaats bus

Nieuwe Kazernelaan 2
Mauritskazerne, Ede