HAAN OF EI?

KUNSTINSTALLATIE
doorlopend

Zoals overal in het dierenrijk worden er evenveel mannetjes als vrouwtjes geboren. Er zijn dus evenveel mannelijke kuikentjes, hanen, als vrouwelijke, de hennen. Alleen de hennen leggen eieren, de hanen niet. Daardoor zijn ze nutteloos voor de eierindustrie, en omdat ze minder vlees geven dan hun vrouwelijke soortgenoten zijn ze ook niet geliefd in de pan. Maar dat betekent nog niet dat ze totaal waardeloos zijn. Gelukkig leven er vele vernieuwende oplossingen om van deze leghanen te genieten. Speel het spel en vind je eigen weg!

Deze kunstinstallatie is gemaakt door Food Curators, in opdracht van het programma Food Heroes i.s.m. Agri meets Design & ZLTO.

TOEGANG

Toegang tot World Food Day is gratis, maar je hebt wel een gratis entreebewijs nodig. Deze bestel je via de button rechtsonder. Dit is geen ticket voor dit specifieke programma-onderdeel. Wil je verzekerd zijn van een plek bij de workshops, talkshows en excursies? Reserveer dan op 13 oktober vanaf 11.00 uur een plek via de infobalie op het terrein. Lees hier meer over je entreebewijs en hoe het in zijn werk gaat.

TIJDSTIP

ZATERDAG 13 OKTOBER
Doorlopend

LOCATIE

TRAMKADE, ‘S-HERTOGENBOSCH
Kaaihallen