HET ZUIVELLAB

EXCURSIE

Round 3 is English spoken

Nederland is een echt zuivelland en de kwaliteit van Nederlandse zuivelproducten wordt overal in de wereld geroemd. De basis voor dat succes ligt onder andere in de ideale bodem- en klimaatomstandigheden in ons land.
De traditie van zuivelproductie heeft gezorgd voor een bijzondere en nauwe samenwerking tussen melkveehouders, melkverwerkers, toeleveranciers en kennisinstituten.
Een belangrijk onderdeel hierin is onderzoek en ontwikkeling van zuivelproducten. In het innovatiecentrum van FrieslandCampina worden innovatieve oplossingen bedacht die bijdragen aan het voeden van de wereldbevolking. Benieuwd welke slimme oplossingen er al zijn of welke er binnenkort aankomen in zuivelland? Neem vandaag een kijkje in het zuivellab en stel al jouw vragen!

Deze excursie is georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Zuivel Organisatie.

Let op: de tijd en locatie hieronder zijn de vertrektijd en locatie van de bus. Met deze bus word je heen en weer gebracht naar de locatie van bestemming. Zorg dat je ±10 minuten voor vertrek aanwezig bent bij de opstapplaats van de bus op het terrein. Op de aangegeven eindtijd van de excursie ben je weer terug bij de Mauritskazerne.
Note: the time and location at the bottom of the page are the departure times and location of the bus. The bus will take you from and to the location of destination. Make sure you’re at this departure location 10 minutes before the bus departures. On the indicated end time of the excursion you will be back at the Mauritskazerne.

TIJDSTIP

Zaterdag 14 oktober
Ronde 1: 13.00 – 15.00
Ronde 2: 15.00 – 17.00
Ronde 3: 17.00 – 19.00 (English)

 

ADRES

Opstapplaats bus

Nieuwe kazernelaan 2
Mauritskazerne, Ede