IN HET VOEDSELDEPOT

EXCURSIE

Speciaal voor vandaag gaan er deuren open die anders gesloten blijven. In het ondergrondse van de Wageningen Universiteit is alleen vandaag de pop-up tentoonstelling ‘400 jaar menselijke voeding’ met zeldzaam materiaal te zien. De bibliothecaris van de Wageningen Universiteit neemt je mee op een reis door de geschiedenis van ons eten. Want hoe en wat we eten is in de afgelopen 400 jaar namelijk echt heel erg veel veranderd.

Je neemt een kijkje achter de schermen in de magazijnen van de speciale collecties. Denk aan eeuwenoude prenten, atlassen, boeken en foto’s. Mét de verhalen van de bibliothecaris weet jij straks alles van onze culturele eetgewoontes en vooral hoe die zo zijn ontstaan.

Let op: De tijd en locatie hieronder zijn de vertrektijd en locatie van de bus. Met deze bus word je heen en weer gebracht naar de locatie van bestemming. Zorg dat je ±10 minuten voor vertrek aanwezig bent bij de opstapplaats van de bus op het terrein. Op de aangegeven eindtijd van de excursie ben je weer terug bij de Mauritskazerne.

TIJDSTIP

Zaterdag 14 oktober 2017
Ronde 1: 12:30 – 14:30
Ronde 2: 14:30 – 16:30
Ronde 3: 16:30 – 18:30

ADRES

Opstapplaats bus
Nieuwe Kazernelaan 2
Mauritskazerne, Ede