OVER KOETJES EN KALFJES

EXCURSIE

Op steenworp afstand van Ede is één van de beste kalfsvleesbedrijven van Nederland te vinden. Eco Fields is een biologische boerderij en heeft de keten in eigen hand. Ze werken met een gesloten cyclus; van levend dier tot kalfscarpaccio. Alles is gericht op duurzaamheid in dit bedrijf. Van het biologische voer tot de zonnepanelen waarmee ze energie opwekken.

Eco Fields levert hun befaamde kalfsvlees aan toprestaurants door heel Nederland. Benieuwd hoe een biologisch kalfsveebedrijf te werk gaat en hoe ze hun kalveren houden en verzorgen? Tijdens deze excursie kun je zelf een kijkje nemen in de stallen en de boeren en slagers het hemd van het lijf vragen. Om het extra spannend te maken sluiten we de excursie af met hapjes van de minder gangbare delen van het dier. Bijvoorbeeld ballennuggets! Durf jij het aan?

Let op: De tijd en locatie hieronder zijn de vertrektijd en locatie van de bus. Met deze bus word je heen en weer gebracht naar de locatie van bestemming. Zorg dat je ±10 minuten voor vertrek aanwezig bent bij de opstapplaats van de bus op het terrein. Op de aangegeven eindtijd van de excursie ben je weer terug bij de Mauritskazerne.

TIJDSTIP

Zaterdag 14 oktober 2017
Ronde 1: 11.00-13.00
Ronde 2: 13.00-15.00
Ronde 3: 15.00-17.00

ADRES

Opstapplaats bus

Nieuwe kazernelaan 2
Mauritskazerne, Ede