NIEUW OP WORLD FOOD DAY

‘Never change a winning team’ is wat ze zeggen! Een hoop is hetzelfde gebleven als vorig jaar maar onze programmamakers zitten niet stil en hebben ook een hoop toffe nieuwe dingen bedacht!  

Workshops
Dit keer ga je ook lekker zelf aan de slag! In de workshops leer je van echte chefs, hoe je vreemde vissen moet fileren, hoe je kunt koken met ingrediënten van de toekomst of hoe je groente in de hoofdrol kunt zetten.

Films
Dit jaar hebben we niet alleen talkshows in de aanbieding om je verder te verdiepen in ons voedselsysteem, maar vertonen we ook een documentaire en duiken we met oud festivalprogrammeur en journalist Janno Lanjouw in het beste van het Food Film Festival-programma.

Unlocking the coffee chain-game
Ontketen de koffieketen in het enige echt koffie escape game. Als bezoeker ervaar je zelf hoe het is om onderdeel te zijn van de koffieketen door puzzels op te lossen, en de koffiecodes te kraken. Lukt het jou om aan het einde van de keten te komen?

De locatie
World Food Day is een reizend evenement en strijkt elke keer weer op een nieuwe plek neer! Deze keer vindt World Food Day plaats in de food valley regio Ede. Met talloze food ondernemers in de buurt een superspannende locatie voor World Food Day. Daarnaast is er dit jaar nóg meer te doen op de centrale locatie.

Bekijk hier het hele programma!