TICKETS

Een groot deel van World Food Day is gratis. Hoe meer mensen met ons mee kunnen doen, hoe leuker! Maar voor sommige onderdelen vragen we je een ticket te kopen van €5,- of een gratis ticket te reserveren. Hieronder lees je precies hoe het in zijn werk gaat! Mocht je direct naar een overzicht willen van alle te bestellen tickets, klik dan op de knop hieronder.

Mauritskazerne
Buiten en op de begane grond van de Mauritskazerne is alles gratis te bezoeken. Er zijn allerlei pop-up activiteiten waar je aan mee kunt doen of waar je meer kunt leren over ons eten. Op de streekmarkt vind je ondernemers uit de regio die hun lekkers verkopen en daarnaast hebben we ook een superspannende koffie escape game. De toegang tot al deze activiteiten is gratis. Voor je consumpties aan de bar en bij de foodtrucks betaal je wel.

De talkshows en films
Ook de talkshows en films zijn allemaal gratis te bezoeken! Wel vinden we het fijn als je van tevoren een plekje reserveert via ons ticketsysteem. Op die manier weten wij ongeveer hoeveel mensen er binnen zullen zijn en waar we rekening mee moeten houden. Je haalt je gratis kaartje via de pagina van de talkshow of film die je hebt uitgezocht. Is de talkshow uitverkocht? Zorg dan dat je 10 minuten voor aanvang bij de zaal bent. We gaan dan eventuele lege plekken op het laatste moment nog opvullen.

De excursies en workshops
De excursies en workshops kosten allemaal €5,- per persoon. Koop je kaartje op tijd, want er is maar beperkt plek! Je koopt je kaartje via de pagina van de excursie of workshop die je hebt uitgezocht.

Praktische informatie
De kaartjes kunnen tot en met 13 oktober online worden gekocht of gratis worden besteld. De overige tickets verkopen we op de dag zelf aan de deur. Er is beperkt plaats bij elke talkshow en elke excursie, dus wees er snel bij!
Tickets kunnen helaas niet retour: we kunnen de tickets niet terugnemen of geld retourneren. Misschien kun je iemand anders er gelukkig mee maken.

melk-02